Включи Recite

Run2Gether 2020: Събра 8550 лв и над 500 бягащи с кауза!

,,Всяко провеждане на Run2Gether България е своеобразен празник изпълнен с приятели, нови запознанства, подкрепа, спорт и много емоции. За мен е още по-специално събитие, защото покрай първото му издание през 2018 година, станах от компютъра и се запалих по бягането.‘‘ Христо Христов, експерт ,,Бизнес развитие‘‘ в Jamba.

Преди 3 години пренесохме в Европа вдъхновяващата инициатива Run2Gether. През септември 2017 станахме партньор с тайландската организация KlongDinsor Co, основана от Чачай Афибанпоонпон, организатор на най-успешното благотворително бягане в света – Run2Gether. Вече шест години това е най-голямото социално събитие в Азия, което има за цел да включи и мотивира хората с различни възможности. Всеки записал се участник трябва да бъде готов да подкрепя останалите бегачи по трасето, които се нуждаят от неговата помощ, за да финишират и надскочат себе си.

човек в количка бяга на Run2Gether България 2020

Зоя Чавдарова на Run2Gether България 2020

Петър Нефтелимов на Run2Gether България 2020

На 19 септември в Борисовата градина се състоя Run2Gether България 2020.

Това ни беше третото поредно издание и независимо от трудните условия покрай епидемията, отбелязахме този своеобразен празник с над 500 истински добри и сърцати хора, за да бягаме заедно, да се забавляваме и да си помагаме. Събрахме 8550 лв, които, както и предните 2 години, отиват в подкрепа на нашата голяма мечта и мисия, изграждането на Кариерен център за хора с различни възможности. По този начин общата сума става над 35 000 лв.

Благодарим за подкрепата на всички хора, които през годините са заставали до нас, помагали са на дейността ни с времето си, с креативни идеи, с енергия, средства и по хиляди други начини. Щастливи сме, че най-накрая достъпният Център, за който мечтаем от толкова много време, съвсем скоро ще бъде факт!

участници в Run2Gether България 2020

Горди сме с посланиците и партньорите на Run2Gether България 2020!

Посланици бяха Краси Георгиев, Биляна Йотовска, Валери Генов, Орлин Павлов, Луиза Григорова, Мария Илиева, Мария Гроздева, Мануела Малеева, Ивайло Захариев, Михаил Христов, Прея, Лазар Радков, Йоана Драгнева, Стела Енева и др.

посланици на Run2Gether България 2020

Генерален партньор за трета поредна година е ,,София – Европейска столица на спорта‘‘.

Благодарим на партньорите от Българско сдружение ,,Лимфом‘‘, БКХУ ,,Левски‘‘, БКХУ ,,София-Балкан‘‘, Български регистър за донори на стволови клетки, НСК “ОЛИМП”, Uspelite.bg, Adidas Runners и ,,Тичане Му е Майката‘‘.

Благодарим на отговорния бизнес в лицето на Банка ДСК, ЧЕЗ Електро България АД, Telenor Bulgaria, IBM Bulgaria, SAP Labs Bulgaria, ОББ Интерлийз и Modis.

За втора поредна година bTV Media Group са ни медиен партньор:

Тичай, за да помогнеш, но не само днес!

Бягането е един от най-достъпните спортове. Не коства много и никога не е късно да започнеш да го практикуваш. Необходимо е единствено желание, малко време и чифт удобни маратонки, а когато бягането е в приятна компания и за добра кауза километрите минават още по-неусетно.

Нека всички да продължаваме да вярваме в доброто и с малки действия всеки ден да се опитваме да постигнем позитивната промяна в насоката, която си представяме.

Също така виж Run2Gether 2019: 15 445 лв и 2000 бягащи сърца се обединиха в една кауза!

Снимки: DK photography

Tagged with: