Включи Recite

Достъпна среда

Адаптирането на работното място може да гарантира, че можете да получите по-добра позиция да изпълнявате работата си. Ако сте лице с различни възможности или сте с диагностицирано медицинско състояние, за което се нуждаете от специфични условия за работа, JAMBA с радост може да окаже съдействие на Вас или Вашия работодател.

Нашият принос може да бъде насочен към адаптацията на оперативното оборудване, което да се случи в следствие на извършване на експертно проучване. Чрез него Вие или работодателят Ви ще разберете какво е необходимо, за стане средата достъпна.

В JAMBA разполагаме с експертизата в тази сфера, благодарение на тясната връзка и работа с български и международни компании и организации в сферата. Ние предлагаме инструменти и индивидуални решения за работа, които ще помогнат на Вашата интеграция. Понякога това отнема само едно просто приложение или софтуер, които улесняват адаптацията изключително бързо и лесно.

Нашата дейност по отношение на осигуряване на достъпност включва 4 стъпки:

Анализ: На първо място събираме информация за предизвикателствата, които могат да се изникнат при Вашата реална интеграция на работното място. Това ни спомага за създаването на детайлен план за компенсиране на тези пречки.

Тестване: Като следваща стъпка тестваме изградената стратегия и инструментите, които най-добре биха съдействали за осигуряването на достъпна работна среда.

Инсталиране, пускане в експлоатация и обучение: Наш е ангажиментът по инсталацията и гаранцията за изправност на приспособленията на работно място. След това човек от екипа ни се включва с обучение както Вас, така и колегите и работодателите Ви, за да бъдем сигурни, че адаптацията ще работи добре за всички.

Мониторинг и поддръжка: Като финална част екипът на JAMBA извършва проверка на определен интервал от време. За нас е изключително важно да се уверим, че решението ни работи правилно. Наш ангажимент са корекциите, ако такива са необходими.

Ако сте лице с различни възможности или работодател, който желае да създаде достъпна работна среда за своя екип – свържете се с нас! Екипът ни с радост ще съдейства! Пишете ни на office@jamba.bg.