Включи Recite

Допълнителни дейности

Информирай се за предстоящите инициативи на JAMBA

Национална информационна кампания "Равенството значи повече"

Националната информационна кампания се проведе под патронажа на Президента на Република България и с подкрепата на Столична община. Тя обхваща периода 3 декември 2017 г. (Международен ден на хората с увреждания) до 30 септември 2018 г. Кампанията таргетира всички заинтересовани страни - гражданите, които имат желание да са активна част от обществото с желание за положителна промяна, бизнеса, институциите и хората с различни възможности. Щастливи и благодарни сме на всички посланици, които застанаха зад нашата кауза и гордо заявиха, че равенството наистина значи повече, а също и че няма значение дали си с различни възможности, или не. Независимо от това всички сме равни и можем да бъдем успешни спортисти, артисти, музиканти, ИТ специалисти, общественици и какво ли още не, но преди всичко - хора!

Кариерен форум „Равенството значи повече“

На 26 април 2018 г. от 9:30 ч. в х-л „Маринела“ ще се реализира кариерния форум „Равенството значи повече“, който се организира за първи път съвместно между Jamba и Ernst&Young.

Нашата цел е да срещнем бизнеса с хората с функционални различия и да покажем на двете страни,че могат да си дадат много. Ще съберем на едно място компании и представители на всички различни групи хора с различни възможности в рамките на:

– Изложение на компании
– Business Speed Dating част – срещи с предварително подбрани кандидати, спрямо обявени позиции
– Лекционна част

Спортен маратон Run2Gether България

През септември 2017 JAMBA стана партньор с тайландската организация Клондинсор Ко, основана от Чачай Афибанпоонпон, организатор на най-успешния мини-маратон с кауза в света – Run2gether. Вече четири години, това е най-голямото социално събитие в Банкок, Тайланд.

Благотворително бягане по двойки, което има за цел да включи и мотивира хората с различни възможности. Всеки записал се участник е партньор с друг, който се нуждае от неговата помощ за да финишира и надскочи себе си!

Бягането е най-масовият спорт в света, а спорта има силата да дава смисъл и промяна в живота на спортуващите!

Хората с различни възможности имат право да бъдат активна част от нашето общество!
Те имат нужда от хъс и мотивация за да покажат, че МОГАТ и са тук до нас, ЗАЕДНО!

Да потичаме ЗАЕДНО, защото спорта е здраве и винаги ОБЕДИНЯВА!

Let’s RUN2GETHER…

Обучения за нашите герои

Тези почти две години от създаването на JAMBA ни дадоха възможността да видим, че изграждането на капацитет у нашите герои е най-важната и ключова стъпка, за да можем да им предложим пълноценно развитие и шанс за равен кариерен старт.

Без необходимите компетенции и умения, няма как да сбъднем и мечтите им за работа и социална интеграция. Затова и фокуса ни за следващите 3 години е реализацията на обучителни програми и тейнинги за меки и професионални умения, чужди езици и разнообразни занаяти. Вярваме, че съвместната работа и подкрепата от страна на бизнеса и институциите ще ни помогнат да случим всичко това и да постигнем желаните резултати.