Включи Recite

JAMBA вдъхновява служители на 14 февруари

Полемиката кое ще изберем да празнуваме на 14ти февруари – Свети Валентин или Трифон Зарезан – ние от Jamba решихме по алтернативен начин. Решихме да се присъединим към инициативата на VMware Bulgaria – ,,Бързи срещи с кауза’‘.

Инициативата ,,Бързи срещи с кауза’‘ на 14ти февруари включваше също организации като:

  • Teach for Bulgaria,
  • Dechitsa Foundation,
  • Фондация ,,Въздигане‘‘,
  • Association Metamorfozi,
  • TOM Bulgaria,
  • Фондация ,,Тротоара‘‘,
  • както и вътрешната група на VMware –VMinclusion.

Срещите бяха организирани по формат, в който организациите седяха на маси, а интересуващите се бъдещи доброволци обикаляха масите, за да се запознаят с дейността на организациите. Всяко представяне ставаше в рамките на 4 минути, като началото и краят се даваха със звънец.

Може и да не ни чувате, но ние от Jamba творим дела и на 14ти февруари

Организаторите на ,,Бързи срещи с кауза’‘ на 14ти февруари се бяха погрижили за уютна и приятна обстановка.

Бяха подготвили и мини кексчета. Самата среща се проведе в кафенето на VMware. Интересуващите се служители имаха възможност да се запознаят с дейностите на организациите, докато пийват кафе/чай или нещо безалкохолно в рамките на малко повече от час.

Може и да не ни чувате, но ние от Jamba творим дела и на 14ти февруари

От наша страна ни представиха Лидия Павлова и Кирил Радев, които обясняваха на интересуващите се за Jamba. За бъдещите ни проекти и как могат да бъдат полезни, ако решат да се присъединят към Jamba. На джамбанската маса беше и Ваня Кирицова – старши мениджър в отдел Information Experience на VMware, която много помогна да предоставим и други възможности на бъдещите доброволци как могат да се включат към Jamba.

Може и да не ни чувате, но ние от Jamba творим дела и на 14ти февруари

Това беше една малка част от делата ни на 14ти февруари и не само тогава.

С много мъничка част от нашите страхотни доброволци. Останалите също творяха и работиха по различни неща за подобряването на живота на хората с различни възможности в България. Но към този етап не може да издадем нищо друго. Искаме всичко да бъде 100% сигурно и тогава да съобщаваме.

Очаквайте добрите ни вести!

В тази връзка знаеш ли кои са: Социалните шансове на хората с различни възможности

Tagged with: