Включи Recite

FUN RUN KIDS: Бягането, където деца и хора с различни възможности си подават ръка 🙏

На 3 октомври на площад „Възраждане“ в град Плевен ще се проведе първото издание на благотворителното бягане FUN RUN KIDS. Трасето с 1, 2 и 3 километра дължина включва бягане и търсене на скритите символи на град Плевен. По време на събитието за участници и гости ще има музикална програма, забавни игри и томбола с награди. Регистрацията за участие е безплатна.

Мисията на FUN RUN KIDS е да приобщи деца и хора с различни възможности, да промени широките обществени нагласи към тях и да покаже, че активният и пълноценен социален живот може да бъде достъпен за всеки.

Организатори на събитието са: Jamba, фондация „Светът на Мария“, социално предприятие Айс-Оупън ЕООД, Национален алианс за социална отговорност в партньорство със сдружение „Аутизъм днес“, БАЛИЗ – Българска асоциация за лица с интелектуални затруднения и с подкрепата на община Плевен.

Ултрамаратонецът Краси Георгиев и влогърката Криси Колева от „Вкъщи с Криси“ са лицата на събитието. Двамата имат мисия да споделят за ползите от активния начин на живот, здравословното хранене и многообразието.

Ултрамаратонецът Краси Георгиев и влогърката Криси Колева от канала Вкъщи с Криси

Събитието обещава вълнуващо преживяване за всички деца и родители.

Повече информация и регистрация: www.funrunkids.org

Tagged with: