Включи Recite

Благотворителна изложба "Големият взрив"

Имаме удоволствието да Ви представим благотворителната изложба “Големият взрив”, която е дело на млади таланти с интелектуални затруднения, които се обучаваха в Jamba с ментор Пепа Стоянова. Може да разгледате на живо изложбата от 01 до 07.03.2024 г. във Vivacom Art Hall (ул. Оборище 5)
#красотаскауза

Ако искате да закупите картина с кауза и да се присъедините към благодетелите подкрепили каузата, може да ни пишете на office@jamba.bg като посочите номера на картината и лицето/организацията, която става нейн собственик и благодетел.

Събраните средства от продажбата на картините ще отидат за ремонта и оборудването на предоставеният ни от Столична Община обект в Район Лозенец на ул. „Люботрън 42“, който планираме да превърнем в социално предприятие за младежи с различни възможности, което да предлага и така важната за тяхното развитие Арт терапия.

 

 

* Цените на картините са ориентировъчни и предвид благотворителния характер на инициативата, можете да направите по-голямо дарение за каузата ни по Ваша преценка.