Включи Recite

Марс ни е следващата цел – Спечели 1 от 10-те безплатни билета и разбери бъдещето!

JAMBA има щастието да бъде сред партньорите на събитие за смелите… Марс продължава да провокира любопитството на мечтателите. Днес то вече не се изразява само в плахо и неуверено питане дали има живот на Червената планета, а във все по-засилващия се интерес към въпроса – кога земляните ще отидем там. Изявени интелектуалци-визионери, най-светли умове на науката и смели предприемачи не само мечтаят, но и си сътрудничат за реализирането на тази цел.

Бас Лансдорп, съосновател на Mars One, заедно с екипа в тази общност е от хората дръзнали да работят усилено за нейното постигане. Той ще бъде на 23-ти март в Sofia Event Center, София, за да сподели визията си за бъдещето ни като мултипланетарен вид. Организатор на събитието е фондация Elevate.

,,Следваща цел: Марс ‘‘ е събитие, което събира водещи предприемачи и учени ангажирани с тази мисия.

Всички, които вярват и изпитват нетърпение по-скоро мечтите им да се превърнат в реалност. Публична лекция на Бас Лансдорп, лидер на водещата частна инициатива от Европа, по една от най-актуалните теми за цялото човечество, включително според водещи визионери като Илон Мъск, Стивън Хокинг, Бъз Олдрин и др. В момент, в който Президентът на САЩ подтиква NASA да работи усилено за изпращане на астронавти към Марс, Boeing обявява свои планове за мисия, точно 30 години след полета на втория българин в космоса, 45 години след последното стъпване на хора на Луната, дискусия в София с водещи предприемачи и учени в усилията за покоряване на един нов свят и превръщане на хомосапиенс в мултипланетарен вид. Събитие за смелите, за лидерите, за компаниите trend setters, и за които всичко ,,cutting edge‘‘ е не само интересно, а и тяхна мисия. За тези, които търсят нови знания и опит, за себе си, своите служители, клиенти и партньори.

10 билета за хора с различни възможност, подарък от фондация ELEVATE и осигурен равен достъп от страна на JAMBA.

Как да заявите желание за безплатните билети?

Отговорете в коментар на въпроса ,,Защо искате да бъдете част от „Следваща цел: Марс“?, а ние заедно с ЕLEVATE ще изберем най-мотивираните сред вас.

За всички останали желаещи JAMBA ГЕРОИ – свържете се с нас, за да получите специален JAMBA промокод за 10% отъпка от стандартната цена!

Повече информация и билети на сайта на събитието.