Включи Recite

Обучение по Data Annotation

Обучението ще Ви предостави практически знания и умения за анотирането на данни, изображения и видеа и ще Ви даде насоки как можете да намерите работа в сферата.

Виж още...

Обучение по „Основи на Excel“

В обучението ще се придобият знания и умения свързани с използването на Excel, основни операции в него и полезни функции.

Виж още...

Обучение по Quality Assurance с подкрепата на SAP

Темите, които ще бъдат разгледани в рамките на лекцията са: Какво е качество? Приниципи на управление на качеството; Процесен подход; Системи за управление на качеството; Одит по качеството; Въпроси и отговори.

Виж още...

Безплатен

Английски език за всеки ден

В курса по английски език за начинаещи ще поставим основите на езика, ще се научим да общуваме и да пишем официална и неформална кореспонденция. Най- важното, ще сформираме общност и ще си помагаме, за да напредваме по-бързо.

Виж още...

Основи на маркетинга

Marketing Basics е въвеждащ курс за по дигитален маркетинг. Той ще Ви даде възможност да придобиете основни знания в сферата на дигиталния маркетинг. Най-голяма стойност за всички участници ще бъде да се докоснат до практиката чрез занятията, които ще бъдат водени от доказали се дигитални лидери.

Виж още...

Безплатен

Основи на графичния дизайн

Курсът Design Basics покрива композиция, цветознание, шрифтове, работа с решетки, графични символи, светлина. Обучението е подходящо за стартиращи графични дизайнери, които искат да се запознаят с основните креативни принципи, термини и процеси.

Виж още...