Включи Recite

Jamba - извън кутията от стереотипи

Image-Givest Image-Givest
Image-Givest
Image-Givest
Image-Givest
Image-Givest
Image-Givest

За JAMBA

За нас

Фондация “Сошъл Фючър” е юридическото лице, стоящо зад нашата кауза – JAMBA. Екипът ни разпозна проблема с включването в пазара на труда като едно от най-големите предизвикателства пред хората с различни възможности. А неговото разрешаване, като предпоставка за повишаване на икономическото състояние на населението и увеличаването на броя икономически активните българи. Целият опит и работа в тази сфера ни показа колко изключителни са хората с различни възможности, колко голям потенциал имат те и че всъщност най-големите предизвикателства за тяхната интеграция са равният достъп до качествено образование, адаптирано професионално обучение и включване в пазара на труда, които са есенциални за всеки човек.

Прочети повече

Намери работата, която ще те кара да се усмихваш.

Инициативи

Нашите планове

📚 Достъпни онлайн обучения

Юли 2020

Тази година екипът ни ще стартира онлайн обучения, които ще бъдат достъпни за кандидати от цялата страна.

🏃‍♀️ Run2Gether България 2020

Септември 2020

През 2020-та година, JAMBA ще реализира Run2Gether за първи път в 2 Европейски столици - София и Виена.

🎉 Официално откриване на JAMBA Career Center

Март 2020

След 2-годишна неуморна работа, най-накрая врати ще отвори нашето достъпно физическо пространство, в което ще работим активно с деца и младежи под 18 години.

Актуални новини

Какво казват хората за нас. Jamba Circle

Jamba testimonial

За мен JAMBA е платформата, която ми помогна да започна работа и да стана част от един добър екип.
- Валери

Jamba testimonial

„Всички сме чували за случаи, в които хора с физически проблеми изпращат десетки CV-та на компании, без да получат дори една покана за интервю. Екипът на Jamba прави нещо много ключово – свързва кандидатите с различни възможности с компании, които дават равен шанс за реализация. Благодарение на тях получих покана за първо интервю в престижна международна компания, където вече работя. Искам специално да благодаря на Ива Цолова и Йоана Колева за помощта и подкрепата и да пожелая успех на целия екип на Jamba в достойната им мисия.“ - Александър

Jamba testimonial

Социалното включване може да се случи с мотивация, качество на работата, усмивка и JAMBA! Вече повече от половин година работя, благодарение на платформата!
- Ева

Jamba testimonial

JAMBA ми помогна да намеря така желаната дълго време работа! За мен тази платформа е нещо много ценно и полезно за всички хора с увреждания. В Благодаря с такава организация може да сме полезни както на държавата, така и на себе си, получавайки достойни възнаграждения. По този начин се чувстваме пълноценни хора, каквито сме!
- Йордан

Нашите партньориJamba Sponsors

Абонирайте се за персонализирани известия

Абонирате се за работни места, отговарящи на текущите Ви критерии за търсене.

Имейл известия

Известията по имейл ще ви бъдат изпратени Абонирайте се :)

 

Персонализирани RSS Feed

Вашата персонализирана RSS емисия е по-долу, копирайте адреса във вашия RSS четец.
Абонирайте се :)