Включи Recite

Jamba - извън кутията от стереотипи

Image-Givest Image-Givest
Image-Givest
Image-Givest
Image-Givest
Image-Givest
Image-Givest

За JAMBA

За нас

Фондация “Сошъл Фючър” е юридическото лице, стоящо зад нашата кауза – JAMBA. Екипът ни разпозна проблема с включването в пазара на труда като едно от най-големите предизвикателства пред хората с различни възможности. А неговото разрешаване, като предпоставка за повишаване на икономическото състояние на населението и увеличаването на броя икономически активните българи. Целият опит и работа в тази сфера ни показа колко изключителни са хората с различни възможности, колко голям потенциал имат те и че всъщност най-големите предизвикателства за тяхната интеграция са равният достъп до качествено образование, адаптирано професионално обучение и включване в пазара на труда, които са есенциални за всеки човек.

Прочети повече

Намери работата, която ще те кара да се усмихваш.

Инициативи

Нашите планове

📚 Достъпни онлайн обучения

Юли 2020

Тази година екипът ни ще стартира онлайн обучения, които ще бъдат достъпни за кандидати от цялата страна.

🏃‍♀️ Run2Gether България 2020

Септември 2020

През 2020-та година, JAMBA ще реализира Run2Gether за първи път в 2 Европейски столици - София и Виена.

🎉 Официално откриване на JAMBA Career Center

Март 2020

След 2-годишна неуморна работа, най-накрая врати ще отвори нашето достъпно физическо пространство, в което ще работим активно с деца и младежи под 18 години.

Актуални новини

Какво казват хората за нас. Jamba Circle

Jamba testimonial

За мен JAMBA е платформата, която ми помогна да започна работа и да стана част от един добър екип.
- Валери

Jamba testimonial

„Всички сме чували за случаи, в които хора с физически проблеми изпращат десетки CV-та на компании, без да получат дори една покана за интервю. Екипът на Jamba прави нещо много ключово – свързва кандидатите с различни възможности с компании, които дават равен шанс за реализация. Благодарение на тях получих покана за първо интервю в престижна международна компания, където вече работя. Искам специално да благодаря на Ива Цолова и Йоана Колева за помощта и подкрепата и да пожелая успех на целия екип на Jamba в достойната им мисия.“ - Александър

Jamba testimonial

Социалното включване може да се случи с мотивация, качество на работата, усмивка и JAMBA! Вече повече от половин година работя, благодарение на платформата!
- Ева

Jamba testimonial

JAMBA ми помогна да намеря така желаната дълго време работа! За мен тази платформа е нещо много ценно и полезно за всички хора с увреждания. В Благодаря с такава организация може да сме полезни както на държавата, така и на себе си, получавайки достойни възнаграждения. По този начин се чувстваме пълноценни хора, каквито сме!
- Йордан

Нашите партньориJamba Sponsors