Йоана Колева
Съосновател в JAMBA
След 5+ години в корпоративния маркетинг и рекламата, продължава професионалния си път в неправителствения сектор. 2015-2016 година работи за каузата на хората с увреден слух. JAMBA е новото й предизвикателство, което има за цел да подпомогне професионалното обучение и кариерно развитие на хората с различни възможности. "Когато си вътре в проблемите на тези хора осъзнаваш, колко голяма е нуждата от пълноценно включване в пазара на труда, разбираш че те имат потенциал, само трябва да им бъде даден шанс!"
Ива Цолова
Съосновател в JAMBA
5+ години в неправителствения сектор. Активен доброволец и ентусиаст. Има двугодишен опит с хора с увреден слух. Младежки делегат на България към ООН с мандат 2016-2017 година и един от 10-те най-изявени млади българи за 2016 г. в категорията “Хуманитарно и доброволческо лидерство” на JCI. JAMBA е следващата стъпка, която предприема. Вярва в успеха на платформата! "JAMBA не само ще промени средата за хората с увреждания в България, тя ще им върне мечтите и вярата в самите тях!"
Антон Гавраилов
Съосновател в JAMBA
Мениджър с 15+ години опит в областта на информационните технологии и комуникации, предприемач в технологични стартиращи фирми. Последната http://Flyver.co му носи престижната номинация в селекцията New Europe 100 за предприемачи с принос в иновациите в Централна и Източна Европа. Заема позиции като ръководител екип, член на борд на директорите, ментор, съосновател. Съосновател е и на Мобайл Мондай София (част от Mobile Monday Global) - НПО с цел разпространение на технологии в сектора на телекомуникациите.